Site icon Bravogama Espectacles Festes Animacións

Bravogama Espectacles

Bravogama és una empresa dedicada a l’organització de tota mena d’espectacles per a Ajuntaments, associacions de veïns, empreses i esdeveniments particulars, amb més de quaranta anys d’experiència en l’organització d’espectacles i gires nacionals d’artistes de renom, com organització d’esdeveniments de tota classe, amb un equip de treball jove i dinàmic en constant canvi i evolució adaptant-se a les noves tendències actuals.
Nosaltres ens encarreguem d’atendre i supervisa tots els espectacles que organitzem, donant una garantia de qualitat i tranquil·litat per al nostre client.

Descarrega el nostre Catal.leg

Tenim un complet catàleg de serveis amb els millors espectacles i artistes en l’àmbit nacional, així com festes de tota classe, que posem a la seva disposició des d’aquest moment.
Estem especialitzats en la celebració de festes majors i esdeveniments de tota mena, en tots els racons del nostre país.

Bravogama esta situat al carrer Joaquim Valls, 35 de Barcelona, ens pot trobar als teléfonos 932456207/06 607324602, 607326798.
O emplenant aquest formulari de contacte.

 

Exit mobile version