animació infantil per a la teva festa majorJim & Sue

Grup d’animació Infantil Format per dos components, música per ballar i jocs per a nens de totes les edats. Activitat molt entretinguda ideal per a festes al carrer i de tot tipus. La duració del Show és de 60 minuts, música en directe i cançons. Equip de So inclòs en l’activitat.

Salmonete Circus

Animació Infantil, Malabars, Jocs, un espectacle de la mà d’un gran professional, on tindrà entretinguts una hora a tots els infants.

Show king Kong

Un Show Dinàmic i participatiu pels nens, on viuran l’història D’un explorar en cerca del King Kong, possibilitat de participar dins d’una cercavila. El king kong gegant és molt visual, cridant l’atenció de tothom.

<

+ Tumacat

Grup D’animació disposen de varies opcions de formacions amb components. Disposen d’una gran varietat d’espectacles infantils així com teatrals adaptats a diferents formats i necessitats, desde shows itinerants, festes d”aigua, etc. Consulti’ns possibilitats.

Set De So

 

Grup D’animació Format per dos components, molt participatiu, cançons. Balls, jocs i diversió assegurada. Molt recomanable per a la teva festa. Opció amb altres formats així com festa de L’escuma, etc.

 

Si necessita mes informació no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres als telèfons 607324602, 932456206/07, al nostre Correu info@bravogama.com o emplenant el formulari de Contacte