Disposem D’orquestres de petits i grans formats, des de les opcions més versàtils i econòmiques com pot ser un Duet o Trio Musical, a opcions de mig format com poden ser conjunts de cinc a vuit persones i també opció de gran formació de fins a 20 components. Així disposem de diferents possibilitats adaptades a les necessitats dels nostres Clients. Hi ha orquestres amb diferents repertoris algunes més modernes i altre mes clàssiques, com grups de Covers, però Normalment el Repertori acostuma a ser molt ampli, tocant els temes més ballats de tots els temps, des de pasdobles, chachacha, Cúmbies, èxits de L’estiu, anys 60,70,80 (clàssics de Sempre). El repertori pot variar molt depèn de l’orquestra.

Sempre es pot acabar la festa amb un Deejay amb el repertori musical a escollir per al client, poden donar una opció per als més joves, com seguir amb el mateix tipus de música de l’orquestra, allargant la nit.

Si necessita mes informació no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres als telèfons 607324602, 932456206/07, al nostre Correu info@bravogama.com o emplenant el formulari de Contacte