Freedom Fighters

Freedom Fighters, formació de música Reggae originària del barri de Prosperitat- (BCN), creada en 2004 pel Cantautor Joseph Roderic més conegut com Free-hand.
Freedom Fighters és una banda amb un so d’arrels jamaicanes i lletres d’amb-cienciación. Apostant per un so clàssic dins del reggae però al seu torn amb pinzellades de Raggamuffin i Rap, sintetitzat un so propi, no encasellant-se en els estàndards de cançons de temàtica Rastafari, sinó que anant més enllà han optat per utilitzar el reggae com un suport natural per a una temàtica més universal.
Van presentar la seva primer llarga durada. Amb el treball d’estudi titulat “Jo i jo lliure” (2010), disc que va veure la llum a través de l’autoproducció del segell independent B.M.R. (Black Magic Rècords).
La banda compta amb una notòria quantitat de concerts a la seva esquena: Mataro, To-rredembarra, Sàhara color arrissi en Camp (Osca), Festival de cinema FiSahara en els campaments de refugiats de Tinduf Algèria, homenatges i festes populars com les dels barrisFreedon Fighters de Gràcia, Poble Nou, Selva de mar, Nou Barris. Per citar alguns, també cabria destacar el concert realitzat per a la commemoració del Centenari del Sindicat CNT. (1910-2010) a la sala, Les Cotxeres de Sants. Ja per aquestes dates La banda comença a fer-se un buit dins de l’escena alternativa de Barcelona.
Publicant cinc anys més tard el seu segon i llargament esperat treball de estu-va donar: “Un Cimarrón en Babylon” (2015), fent referència a una vida alternativa, davant aquesta voràgine que és el capitalisme i reclamant una autoreflexió, renovació i retorn a les arrels. Disc També autoproduït a través del segell (B.M.R);
Actualment ens presenten el seu tercer àlbum d’estudi: «OPERACION SÀHARA LLIURE» amb temes compromesos socialment com l’homònim del títol del album, cançó per a l’Autodeterminació del Sàhara Occidental, així com uns altres al seu torn més desenfadats com “No em culpis a mi” o “Ràdios lliures” avançaments del nou treball.Freedom Fighters, És música, diversió i conscienciació!

Si necessita mes informació no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres als telèfons 607324602, 607326798, al nostre Correu info@bravogama.com o emplenant el formulari de Contacte